About me

Em dic Joan Porta, nascut a Lleida, fotògraf freelance, visc a Sant andreu de llavaneres , soc enginyer i arrel de la meva passió per viatjar i immortalitzar aquells moments vaig començar cap al 2000 a tirar diapos, potser també per la influència del meu pare, que sempre em parlava de les òptiques Zeiss, i que amb la seva càmara compacta sempre buscava punts de vista diferents per tirar les fotos. Sempre tirava en automàtic, però per mi,era el de menys, tots tenim en un pedestral als nostres pares, quan som petits, oi?
Posteriorment a les diapos, van començar a sortir les primeres càmares digitals que van ser un alivi per mi, per la facilitat d’aprenentatge que proporcionen, em vaig comprar la primer compacta per Internet amb molts botons que no hi havia manera d’entendre….la octuració, el diafragma, l’ISO, el balanç de blancs, així que vaig fer un curs a un centre cívic de Barcelona i a partir d’aquí, amb un pelet d’interès he anat estudiant d’Internet, fent proves, buscant idees, fent un parell de curss de photoshop i he anat descobrint el ventall de posibilitats que et dona la fotografia, lightpainting, fotografia esportiva, fotografia de muntanya, d’estudi, i darrerament, he començat a treballar la fotografia esportiva ja que practico les disciplines de running i BTT.

When I’m not helping my clients, I enjoy working on my own side projects. This helps me stay fresh in what I do and gives me new challenges to experience.

 

Joan Porta

Joan Porta

Photographer

 

Find out More

about my skills

Fotografia, retrats, fotografia esportiva, lightpainting, d’estudi…. Edició avançada amb photoshop, creació de pàgines web amb WordPress, disseny de publicacions amb Indesign i posicionament SEO/SEM son les meves especialitats.

Photography

 

Post-production, Photoshop

 

Web design, wordpress

 

Magazines design, Indesign